Selsiuz: makkelijk, zuinig én stijlvol!

De kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Pasta koken, een babyflesje omspoelen, een kopje thee zetten ... je doet het allemaal in een handomdraai met een multifunctiekraan.

Makkelijk
Je hebt altijd direct kokend water. Om te koken, te desinfecteren of om een kopje thee te maken.

Zuinig
De Selsiuz-kraan is waterbesparend. Je gebruikt immers precies de hoeveelheid water die je nodig hebt, Bovendien heeft de boiler een energielabel A.

Veilig
De uitloop wordt bij gebruik van kokend water niet heet, dankzij de safe touch functie. De beveiligde bediening maakt het veilig voor kinderen. Bovendien garandeert de rustige straal dat niemand hete spetters op zijn arm krijgt. 

Ontworpen voor elke keuken
Door haar tijdloze karakter past ze in iedere stijl: je hebt keuze uit verschillende modellen en kleuren (inox, gun metal, koper en goud).Bovendien matchen de Selsiuz-kranen perfect met de gekleurde spoelbakken van Lanesto. Een unieke combinatie!

4-in-1: koel en bruisend water
Met deze kraan heb je altijd een een gekoeld en bruisend drankje in een handomdraai. De Cool 4-in-1 is het perfecte alternatief voor mensen die geen kokendwaterkraan wensen maar die wel veel (bruisend) water drinken.

Ontdek ze allemaal op onze webshop.

Perfecte match tussen Selsiuz en gekleurde  Lanesto-spoelbakken
Selsiuz Cool 4-in-1
Selsiuz kokenwaterkraan inox