Maatwerkbladen Dekker

Ourea: partner van Dekker Zevenhuizen, specialist in maatwerkbladen.
Sinds 2021 kan je bij Ourea ook terecht voor een werkblad op maat van onze Nederlandse leverancier Dekker Zevenhuizen. Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Laminaat en kunststof keukenbladen
Een keukenblad van laminaat (wordt ook wel kunststof genoemd) zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. De keukenbladen zijn gemaakt van Greengridz, spaanplaat of multiplex en hebben een afwerklaag van Toplaminaat. Het voordeel van een aanrechtblad met laminaat is de prijs. Bovendien zijn deze bladen minder kwetsbaar dan een blad van graniet of hout. 

TopLaminaat 
TopLaminaat® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. En de bladen zijn verkrijgbaar in veel kleuren, dat je altijd een werkblad vindt dat bij jouw interieur, smaak én budget past. Niet voor niets is TopLaminaat al jaren het meest verkochte keukenblad.

De drager van Greengridz, een innovatief watervast materiaal op houtbasis met een zeer duurzaam karakter, is FSC en Carb2 gecertificeerd en CO² neutraal.

DecorTop
Een DecorTop® keukenblad oogt robuust en heeft een natuurlijke uitstraling. DecorTop heeft door het extra dikke laminaat een voelbare diepe, grove structuur en is verkrijgbaar in verschillende exclusieve kleuren. Dankzij zijn natuurgetrouwe kleur en structuur geeft een DecorTop zelfs het gevoel van echt hout of steen. DecorTop is niet veel duurder dan TopLaminaat. 

De drager van Greengridz, een innovatief watervast materiaal op houtbasis met een zeer duurzaam karakter, is FSC en Carb2 gecertificeerd en CO² neutraal.

TopCore
Een TopCore® keukenblad is watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. De kern van TopCore is een 1 cm dik compact-laminaat dat vervaardigd is van houtvezels en samen met hars onder druk wordt samengeperst. Het is daardoor goed bestand tegen stoten en chippen. Maar de echte kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. De structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen - ze voelen ook echt zo aan! Door de V-groove techniek loopt de print ook door in de rand. Dit geeft het blad een massieve uitstraling en biedt tal van mogelijkheden voor een origineel en trendy ontwerp.

FENIX NTM 
Dit blad heeft een luxe uitstraling en sluit door de bijzondere eigenschappen perfect aan bij de design keuken. FENIX NTM® is een keukenblad met speciale nanotechniek dat tal van voordelen biedt. Want door deze techniek heeft het keukenblad een extreem mat uiterlijk maar voelt toch zijdezacht aan, en blijft er bovendien geen vingerafdrukken achter op het bladoppervlak. De drager is het duurzame Greengridz of een 1 cm dik compact-laminaat dat vervaardigd is van houtvezels en samen met hars onder druk wordt samengeperst.
 

Interesse in het aanbod van maatwerkbladen van Dekker bij Ourea?

Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte!

Werkblad op maat in toplaminaat met kleur Wave